Wij hebben voor de feestdagen een speciale bestellijst samengesteld. Ook verzorgen wij een volledig zelf samen te stellen 3 gangen-menu voor verschillende aantallen personen.
Bestellingen voor Oudjaar kunnen t/m 27 december doorgegeven worden.
U kunt uw bestellingen tijdens onze winkeltijden ophalen in de winkel.
Bestellingen voor Oudjaar kunnen t/m 27 december doorgegeven worden.
€25,- p.p.
Stel uw eigen 3-gangen menu samen.
De gerechten zijn volledig opgemaakt en eenvoudig te verwarmen en op te dienen.
Let op bestel op tijd want: vol is vol.
- Gerookte eendenborst met little gem, geroosterde kerstomaat en een dressing van mandarijn
- Tompouce van gerookte zalm met een romige forelmousse.
- Tartaar van rode biet, geitenkaascrème met truffel, honing en hazelnoot V
- Vitello tonato met rucola zongedroogde tomaat en kapperappels
- Carpaccio di Bressola met traditioneel garnituur
* De voorgerechten zijn compleet opgemaakt en eenvoudig over te dragen op een bord.
- Zeebaars met kreeftensaus en garnituur van zeekraal, rode uien sugarsnaps.
Keuze bijgerecht: Aardappelpartjes of Spaghetti
- Kippendij gestoofd met pancetta en balsamico met regenboog wortelen.
Keuze bijgerecht: Aardappelpartjes of Spaghetti
- Conchiglioni gevuld met riccota, zongedroogde tomaat en spinazie in een kruidige tomatensaus V
*De hoofdgerechten kunt u opwarmen in de oven op 180 graden Celsius voor 15 tot 20 minuten. Gaatjes in de folie prikken, zowel folie als het bakje zijn hittebestendig.
- Chocolade-kaneel room met Sherrysiroop
- Cheesecake crème met Red velvet cake en framboos
- Witte chocolademousse met karamel en geroosterde amandelen.
*De nagerechten worden gemaakt in een feestelijk glas
Wij verzoeken u voor het inleveren van de bestellijsten de volgende data te hanteren:
Kerst: uiterlijk dinsdag 19 december
Oud & Nieuw: uiterlijk woensdag 27 december
LET OP: Losse hapjes, olijven, tapenades en salades gaan niet op bestelling en deze kunt u tijdens deze dagen los uit komen zoeken in de winkel. Wij zorgen ervoor dat er voldoende op voorraad is.